Sunday, November 23, 2014

Pakkimine võtab tuure üles

Jälle kasvab toanurgas kastihunnik.
Seekord siiski kuskile kaugele ei lähe. Kolime üürikorterist kooperatiiv-ridaelamusse. Nii, et ka mingit uut blogi ma tegema ei hakka :). Helsingi jääb ikka Helsingiks, me ei koli ju isegi mitte linnast välja, aga äärelinna küll. Küll sellest ka varsti juttu tuleb...
Pakkimine saab olema siiski veidi närvesöövam kui varasematel kordadel. Otsustasime, et ei hakka omi vanu Tartu sõpru kolimisteenused.ee tüütama ja välismaale kutsuma vaid kasutame siinset firmat. Aga nende infolehte täna lugedes selgus, et peame kõik kraami ise ideaalselt ära pakkima - ehk siis, ka raamaturiiulid, ka voodi raamid lahti tegema ja peeglid sisse mässima ja nii edasi. Olime juba harjunud, et see kolijate teema. Nojah, eks oleks võinud sellesse soomekeelsesse teksti  veidi varem süüvida, mitte 6 päeva enne kolimispäeva. Hea, et veel hilisemaks ei jätnud ja nüüd teab. Tuleb siis rohkem mullikilet ja muud kilet varuda... ja ka veidi rohkem aega.
Seekord olen ka vastu võtnud otsuse, et kõik üleliigne läheb prügikasti. Seega viskasin juba ära hunniku vanu konspekte, Mike tühjendas oma riidekappi ja veel on plaane vaadata üle asju, millest lahti võiks saada. Vanadest asjadest vabanemise tunne on mõnus! Ja ega meil seal uues kohas nüüd ruumi üle ka pole. Oleme ruumikamates lossides elanud :).

No comments:

Post a Comment