Sunday, November 20, 2016

Kodu-mängud

Lastel käib siin kõrval mingi hiilgama äge kodumäng. Praegu oleme kõik hiirvaikselt, sest Finka saatis kõik "marss magama". Oih, juba hommik. Tuli välja, et öösel on hambahaldjas käinud ning Enn sai endle mündi padja alla. Päriselus on tal, muidugi, kõik piimahambad veel suus, nii ka Finkal.

Aga "eile" viis Enn nuku lasteaeda ja Finka kooli, kus õpetati viimasele tantsimist ja kukerpallide tegemist. 

Nüüd loevad oma ünte kokku (põrsas on miskipärast lahti), et minna poodi. Viimane on meil täna tõepoolest kavas. Piim on otsas ja muudki.

----------------
Aga nende 10 päeva jooksul, mil pole siia saanud ridagi, oleme Saksamaalt külalisi võõrustanud, ise siinsetel sõpradel külas käinud. Muidugi lasteaias, trennis, ma keeletunnis. Isegi M on osa ajast kodus olnud, 
Vahepeal käisime Ennuga ka esmaabis, kuna ta pistis endale ükskord just enne lasteaiast lahkumist kivikese ninna. Ma sain asja tõsisuset küll alles paar tundi hiljem aru, nii me sisi kell 7 õhtul autoga linna kihutasime ning hernesuurune kivi tuli sealt ninast välja. Vot mis võimalused, kui tänavatele ei raputata libeduse välitmiseks  mitte liiva vaid kruusa :).

Muidu läheb kah... 
Varsti tuleb sellele blogile ehk siiski kriips peale tõmmata, sest tundub, et me tõepoolest veel enne aasta lõppu kolime.. Ehk. Loodetavati. Võibolla. 

No comments:

Post a Comment