Friday, June 12, 2015

Arstide juuni

Kuidagi palju arstikülastusi on siin juunikuus. 
Minu hambaarst - ahjah, sellest juba kirjutasin. Juuni lõpus vaja jälle minna. 
Ennuga käisime kuu alguses 2-aastase kontrollis. Selle käigus tutvusin meie laste kohaliku tervisehooldajaga (Eesti võrdluses oleks vist pereõde, kuigi ta kohustused on suuremad kui pereõel). Jälle üks tore inimene! Nii raske on sit tervisesüsteemist leida ebameeldivat suhtumist või inimesi. Mitte, et ma just otsiks.. Igatahes. Enn käitus suurepäraselt ja lasi end mõõta ja nimetas isegi paar autot, mia pidi pealt nägi. Ja pani mänguasjad enne lahkumist ilusti mänguasjakasti tagasi. Aga pikkust sai talle kirja tervelt 89cm ning kaalu oli üle 13 kilo. Pea oli jätkuvalt suur, kuigi kasvutempos siiski standardijoonte vahele juba vaikselt vajunud - varemalt liikus tema graafik ikka uljalt tsibarakese kõrgemal. 
Athenagagi sattusime haiglasse sel kuul. Kuu alguses tegema korrapärast MRT-d, et vaadata tema sügisese operatsiooni tulemusi. Ja täna käisime neid tulemusi siis koos neurokirurgiga piltide pealt vaatamas ja läbi arutamas. Ja kõik on kõige paremas korras!  Operatsioon oli väga edukas ning tehtud auguke Athena kolmandas vatsakeses töötab toredasti. Ja-ja-jaaa! Kõik on üldse väga hea!
Nüüd on mul nii kerge olla, et isegi see fakt, et Mike lendas nädalaks tööreisile ja ma kavatasen laste ja Estaga siin seekord üksi hakkama saada, ei hirmuta mind. Sest kõik on nii hästi! Ja tore! Ja suurepärane! Ja hiilgav! Super! Nii hea!

Ahjaa, et arstide käigu nimekiri oleks täielik, siis tuelb ju ka lisada see, et ülejärgmisel nädalal on vaja veel Athena silmi kontrollima minna.

Lisaks arstidele, käime veelgi rohkem metsas:

2 comments: