Saturday, December 17, 2016

Lasteaia lõpupidu

Kuigi nad lähevad veel järgmisel nädalal ka paariks päevaks sinna, siis eile (reedel) pidasid lapsed lasteaias oma ärasaatmispidu. No meie tugiisik-kasvataja on ka järgmisel nädalal juba puhkusel ning lapsi on samuti jõulunädalal vähem kui muidu. 

Finkal tekkis nädala alguses (inspireerituna päkapikkudest), et tema peab lasteaeda kuuse alla kõigile kingitused tegema. Nii ta siis pakkis pabersse oma vanu mänguasju. mõned olid suht kulunud ja tõesti vanad... Loodetavasti ükski lapsevanem ei pahandanud. Igatahes käis meil tubli pakkimine. Päkapikk paluti ka kirja teel appi ja tema tõi siis veel neljale lapsele kingipaki, Finkale ja Ennule, aga kahele veel, kellele Finka miskipärast ise kinki ei viitsinud pkkida. no päkapikk pani sinna sisse need laste mänguasjad, mille Finka ise oli talle paar päeva varem teistele lastele viimiseks saatnud (ehk pannud õhtul päkapikule sussi sisse üllatuseks). 

Mina valmistasin ka kasvatajatele tänukingid. Õmblesin kotid ning võtsin ühe Finka joonistuse aluseks, et kottidele pilt teha. Sellised need said. Magusat panin ka neile kotti. 


Lisaks viisime veel lasteaeda näksimist mellanmåli ajaks (ehk pärastlõunase oote ajaks). Finka nõudmisel olid viidavateks asjadeks kurki, paprikat ja shokolaadiküpsiseid. 

Nii need päkapikud seal lasteaias käisid... Lahe oli. Superlahe! Otse loomulikult olen ka väga sillas kõikidest nendest plaanidest, mis Finkale pähe tulevad ja ta ellu viib. Temaga on alati lõbus :). 

Praegu ta näiteks istub Mammiga diivanil. Üks heegeldab heegelnõelaga ja teine näppudega. Sinna juurde käib filsooofiline vestlus, tänu millele mul kõht pidevalt vaikselt vappub. Ihihiii. 

No comments:

Post a Comment