Thursday, September 18, 2014

September - kerge energia kuu

Septembri alguses sattusin artikli peale, mis teatas, et september on kerge energia kuu. Sinna lisandus seletus-tegevuskava, mis väitis, et kõike tuleks võtta kergelt, lihtsalt, lasta omasoodu minna lahendust otsima ja olema muidu tsill ja lõbus. Samal ajal lugesin ka oma lemmikblogist, et solvanguid ei tasu võtta isiklikult. Ja siis veel paar sellist sarnases stiilis juttu, et "lase sisse, kõik mis hea, ära halba meeles pea." 
Nojah, September pole veel viimase kolmandikugi peal, aga mul olnud juba tervelt kolm "pommi" kaela kukkunud, mis jalgealuse ja selgroo võbelema ajanud. Uh. 
Ega siis midagi, esimest tuleb võtta kergelt, teise puhul oli õnneks aega varasemalt pikemalt seedida ja saan lihtsalt jääda selle seeditud kindluse najale ning kolmanda puhul ajan aga selgroo selle kerge energia najal püsti ja naeran südamest. 
Imelik mõistujutt vist tuli kokku, aga ega ma ei olegi nende energiate-esoteerika ja muul sarnasel teemal eriti pädev. Samas, on mul tegelikult seekord päris hea meel, et nende otsa niimoodi enne "pommisadu" sattusin. 

Aga siin vahelduseks üks video sellest, mis tarkusi isa lapsele õpetab:


No comments:

Post a Comment