Monday, November 23, 2015

South Park

Me oleme M-iga mltikasõltlased. Kui lapsed magama lähevad, siis hakkame me ahnelt multikaid neelama. Menüüs on Simpsonid, Amerian Dad, Bob's Burgers, Family Guy ja South Park. Kord nädalas tulevad uued osad ja siis oleme juba õhtusöögi ajal elevil. et nüüd ja täna ootab ees üks tore magustoit. Just siis, kui lapsed magavad.

See sõltuvus on kujunenud välja juba ammu-ammu. Tundub, et aegade algusest peale. Kuigi, kes enam mäletab täpselt kunas ja miks... 

Aga. Sel sügisel olen täiesti võlutud South Parkist. Varem on neil ka väga tabavaid episoode olnud, kuid sel sügisel on igaüks neist löönud kuidagi täpselt naelapea pihta. Nii täpne, nii terav, nii kriitiline, nii naljakas. 

Näiteks,
"The city part of town" - seda peaksid vaatama kõik, kes teavad või ei tea midagi gentrifikatsioonist. Täielik õpikupeatükk. Arvan, et need, kes teavad, saavad muidugi veidi rohkem naerda... 
"Safe Space" - see on kõigile, keda on kuidagi morjendanud interneti kommentaarium. Eriti neile, keda on isiklikult tabanud vähegi negatiivset selles kommentaari-ruumis. Lihtsalt nii tabav!

Nojah, mul ei ole sõnu. Ootan järgmist episoodi... 

No comments:

Post a Comment